Lezing over Berlusconi

Vanmiddag om 16.30 geeft voormalige Italië-correspondent Marc Leijendekker in Groningen een lezing over Silvio Berlusconi. De spreker zal onder meer proberen de vragen te beantwoorden die velen zich bij deze politieke leider stellen. Hoe is het toch mogelijk dat geen enkel schandaal hem kan doen wankelen? Hoe kan zijn succes verklaard worden en is zijn onbeperkt lijkende macht in Italië ook gevaarlijk voor Europa?

De lezing, georganiseerd door Studium Generale, vindt plaats in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen, vanmiddag om half vijf. Toegang is gratis. Voor meer info kijkt u hier.

Foto: Studium Generale

Dit bericht is geplaatst in Notizie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>