Ruzie Berlusconi en Fini

Deze kan ik jullie niet onthouden. Twee trotse mannetjes binnen een partij, dat moest een keer fout gaan. Ooit waren Gianfranco Fini en Silvo Berlusconi de beste vrienden en gingen onder de naam van een partij verder:

Maar nu lijkt de harmonie alweer doorbroken. De kranten van Berlusconi zouden Fini al geruime tijd zwart maken, zo luidt de beschuldiging. Ziet hier onder de reactie van de premier. De emotie spat van uw beeldscherm dames en heren!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6flNlfnCi4Q&feature=player_embedded]
En zet het beeld nu even stil op precies 2:00. Op links zie je dat niet iedereen de discussie even interessant vindt…

Foto: raucci.net

Dit bericht is geplaatst in Politica met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ruzie Berlusconi en Fini

  1. John M schreef:

    Ha een klassieker dat filmpje! Echt iets voor de wereld draait door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>