Hiddink niet naar Juve

Hiddink niet naar Juve

Hiddink niet naar Juve

Guus Hiddink wordt toch niet de nieuwe trainer van Juventus. Voorzitter Jean-Claude Blanc zei dit woensdag middag na een bestuursoverleg.  Volgens de Italiaanse krant La Repubblica was de Nederlander te duur voor de club uit Turijn en dus mag Ciro Ferrara voorlopig nog even blijven.

Hiddink niet in Turijn
De Italiaanse media lopen graag op de zaken vooruit en publiceerden met enthousiasme dat Hiddink reeds in Turijn zou zijn gearriveerd. Klinkklare onzin, aldus Hiddink’s zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen. “Guus houdt erg van Italiaans eten, maar niet zo veel dat hij er speciaal voor naar Turijn reist” , grapte Van Nieuwenhuizen met La Repubblica.

Juve bekert door
Bevrijd van het spook Hiddink begon Ferrara vol vertrouwen aan het bekerduel tegen Napoli. Met succes, Juve won verdiend met 3-0 en bekerde verder. De oude vos Del Piero scoorde twee keer. Eerder plaatsten zich Inter en AC Milan al voor de kwartfinales. De Rossoneri hadden het overigens moeilijk tegen derde divisionist Novara, maar wonnen op het nippertje met 2-1 dankzij een goal van Flamini. Huntelaar speelde de hele wedstrijd, maar scoorde niet. Wel werd zijn assist op Inzaghi dubieus afgekeurd. In de Coppa Italia dus geen verrasingen zoals in de Engelse FA Cup, waar Liverpool werd uitgeschakeld door Reading.

Foto: flickr.com

Dit bericht is geplaatst in Sport. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Hiddink niet naar Juve

  1. Wouter schreef:

    “De oude vos Del Piero” hahaha, sterke tekst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>