Over Servaas van der Laan

servaasfotoServaas van der Laan werkt als redacteur voor elsevier.nl. Voor Elsevier schrijft hij over actuele onderwerpen, zoals de ramp met vlucht MH17, de jihad binnen en buiten Nederland en immigratie naar de Europese Unie.
Servaas heeft bijzondere interesse in en heeft kennis over Zuid-Europa en dan vooral Italië. In dat land woonde hij voor studie (Verona) en later voor een stage op de Nederlandse ambassade in Rome. Als journalist heeft Servaas oog voor het bijzondere verhaal. Zijn interesses liggen verder op het vlak van diplomatie, immigratie, piraterij, ondernemerschap, identiteitsfraude, strafzaken en sport. Servaas vindt het leuk om over zijn passies te praten en is daarom in te huren als spreker of dagvoorzitter. Ook doet hij vertaalwerk Italiaans-Nederlands en geeft hij privé-cursussen Italiaans op alle niveaus.
contact: servaas.vanderlaanATgmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>